Sportkampen waar studenten veel leren en elkaar samenbrengt

De kampen combineren sport en leren in gelijke mate. In deze kampen oefenen verschillende disciplines aan, terwijl er bijbehorende waarden worden geleerd, als gemeenschap, eerlijk spel en teamwork. Het streeft naar de smaken en belangen van jongeren, hierbij is voetbal de sport, maar niet de enige. Voetbal, basketbal, tennis, paddle tennis, hockey, rugby en watersporten en vele andere opties.

Campusvoetbal

De kampen en voetbal kampen worden elke zomer georganiseerd voor kleine oefeningen hun favoriete sport, terwijl ze vrienden maken en waarden leren, zoals kameraad en teamwork. Juni was de maand van voetbal, maar juli niet minder. De euro is voor de televisie aan miljoenen kijkers gebleven en voetbal heeft in veel huizen ingeklopt. Nu zal het ook in de routine van tientallen kinderen glijden.

De opties zijn veel; Zulke kolonies worden vaak georganiseerd door gemeenten en lokale scholen. Echter, voetbalclubs en sommige spelers hebben ook deze kampen, zeer aantrekkelijk voor de meeste buffs. De Stichting Real Madrid stelt de campuservaring voor kinderen van 7 jaar tot 17 voor. Het doel is opleiding en sport, vooral voetbal, maar ook basketbal en tennis te combineren.

Een ander voorstel is de FC Barcelona. De campus 2017 Camp FCB omvat voetbal en voetbal, evenals basketbal, handbal en rollerhockey. Je leert het spel, technische en tactische grondslagen, voedingsgewoonten en voldoende sanitaire voorzieningen, met waarden van eerlijk spel, competitie of gezelschap. Alle kampen worden geleid door professionals en ontwikkelen zich in verschillende delen van Catalonië.

Multisport Camps

Hoewel voetbal de favoriete sport van de meeste kinderen is, eindigen de voorstellen hier niet. Zelf de selectie van Coach Vicente del Bosque, is gericht op deze ervaring. De campus Vicente del Bosque is in juli in Salamanca ingesteld en stelt voetballen, basketbal, badminton, paddle tennis, zwemmen, spelletjes en sport voor. Met aangepaste sporten voor gehandicapten en natuuractiviteiten.

Er zijn veel Europese sportcentra die, zoals elke zomer, de sportkolonies bieden die vakanties en sport combineren. De activiteiten zijn gevarieerd: basketbal, voetbal, handbal, badminton, honkbal, hockey, rugby, ultieme, waterpolo en volleybal. Kolonies houden een week vol en worden aangevuld met nachtspelen, excursies en avontuurlijke sporten.

Aquatische en nautische Campus

Aquatic Kampen combineren de oefening om te zwemmen met andere watersporten, zeer geschikt voor de zomer. Je leert polo, springt trampolines uit om veilig in het water te springen en zelfs gesynchroniseerd te zwemmen. Afhankelijk van het type campus en het niveau van leren, combineren de theorie met oefen- en speelactiviteiten.

Een meer nautische kampen wordt vaak voorbereid door dit soort clubs die zich richten op de beoefening van watersporten zoals kanoën, zeilen, surfen, skimming, kanoën, kajakken of duiken. Een eigenaardigheid van deze kampen vindt plaats op zee, veilige of beschutte gebieden, maar in contact met het medium. In dit geval worden belangrijke veiligheidsmaatregelen, zoals het gebruik van reddingsvesten, die ervoor moeten zorgen en het gebruik van crèmes om de werking van de zon te beschermen om te voorkomen dat het brandt.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *