Speechtree Aac App Helpt kinderen met autisme leren en communiceren

SpeechTree AAC App is het nieuwe aanvullende en alternatieve communicatieprogramma (AAC) en leerprogramma dat een enorme buzz creëert in de speciale behoeften gemeenschap. SpeechTree heeft onlangs een promotie afgesloten met Smart Apps for Kids die meer dan 4.840 inzendingen aantrekken om de nieuwe AAC-app te kunnen winnen. Daarnaast geven tal van opmerkingen van ouders en professionals de enorme belangstelling voor een AAC-app aan die het AAC-leerproces voor begin- en opkomende communicators kan vereenvoudigen, waaronder personen met autisme die niet-verbaal zijn, en andere met beperkte taal- en communicatievaardigheden.

Veel mensen zijn begonnen met het aanschaffen van zowel iPads als AAC-apps – het herkennen van hun potentieel, maar schijnbaar ontbreken van de nodige begeleiding om te beginnen met het leren.

SpeechTree AAC Sectie

“Ik heb veel ouders gevonden die AAC-apps aanschaffen, maar niet begrijpen hoe ze kunnen introduceren of gebruiken. Voor veel beginnende communicator in de vroege stadia van hun ontwikkeling kan AAC een heel uitdagend proces zijn om te leren. Velen hebben unieke leerbehoeften die veel oefening vereisen, Aanmoediging, ondersteuning en instructie. Zo realiseerde ik het grote potentieel om een ​​bewijsgebaseerde app te creëren die dit proces zou vereenvoudigen en ouders en opvoeders kunnen toelaten om actief te participeren en toezicht te houden op vooruitgang en gebieden die verdere groei vereisen. ” Angela Desideri M.S., CCC-SLP, internationaal erkende spreektale patholoog, AAC-expert en mede-maker van SpeechTree.

SpeechTree’s leergedeelte bevat 20 verschillende lessen die ABA bevatten, bewijs gebaseerde principes en uitgebreide dataverzameling. De lessen volgen een systematisch proces dat het gemakkelijk maakt om de voortgang te volgen en verder te werken aan gebieden die verdere groei vereisen. Zodra AAC-gebruikers een les hebben beheerd, kunnen ze beginnen met het uitbreiden van taal naar 2 -3 woordenzinnen, zinnen en verder in de SpeechTree AAC-sectie.

Neem bijvoorbeeld Samantha. Ze is een 8-jarige non-verbale meid met autisme. Haar vader, James, heeft actief met haar gewerkt met een iPad en SpeechTree AAC app.

SpeechTree leren & Data Sectie

“SpeechTree heeft wonderen gedaan voor Samantha’s communicatievaardigheden,” zegt James. “De gegevens zijn zo belangrijk omdat het ons in staat stelt om meer te concentreren op de sterke punten van Samantha en probeert taal uit te breiden met deze sterke punten. SpeechTree gaf ons een plek om te beginnen met het AAC-proces.”

“Mijn passie is om ouders op basis van bewijs material strategieën te leren om apps in de thuisomgeving te gebruiken. Ik ben momenteel bezig met verschillende projecten om deze volgende stap te realiseren,” zegt Angela. De oprichting van SpeechTree-applicatie is slechts de eerste stap in haar plannen om de nodige begeleiding te verschaffen voor ouders en docenten om te beginnen en uit te breiden op het onderwijsproces.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *