Hoe u kunt profiteren van de opwindende boekhoudkundige carrière

Hoe u kunt profiteren van de opwindende boekhoudkundige carrière
De behoefte aan CPA’s of gecertificeerde publieke accountants die verschillende taken kunnen verrichten, waaronder boekhouding, bedrijfscontroles, belastingvoorbereiding en projectmanagement, stijgt in veel industrieën door actuele wetten, internationale handelspraktijken en een grotere afhankelijkheid van technologie. Als u graag met nummers werkt en de laatste boekhoudsoftware hebt leren, zijn er veel banen die u wachten nadat u uw diploma hebt gewonnen. Volgens het Bureau van de Arbeidsstatistiek, het ministerie van Arbeidsorganisatie van de VS, werkverslag 2008-09, is boekhouding een gebied dat sneller groeit dan gemiddeld, met een geschatte 1,2 miljoen accountants die momenteel werkzaam zijn in verschillende sectoren, waaronder overheidsinstanties, bedrijven , Onderwijsinstellingen en liefdadigheidsorganisaties. Als u geïnteresseerd bent in een carrière in boekhouding, is het nu een uitstekende tijd om terug te keren naar de universiteit om een ​​bachelor of meestersgraad in boekhouding of financiën te verdienen.

Als u op zoek bent naar een online boekhoudprogramma, houd er rekening mee dat elke staat zijn eigen licentievereisten heeft als u een CPA wilt worden. Hoewel de meeste staten vereisen dat u 150 cursusuren voltooit voordat u het CPA examen kunt afleggen, zijn er nog een paar staten waarvan de eisen niet zo streng zijn. Volgens het Bureau van de Arbeidsstatistieken, het Amerikaanse ministerie van arbeid, het Handboek voor arbeidsuitgaven, uitgave 2008-09, vereisen 42 staten, waaronder het District of Columbia, dit aantal cursussen of zullen ze het begin van 2009 nodig hebben.

Als gevolg hiervan bieden de meeste hogescholen en universiteiten bacheloropleidingen aan die 150 studieuren nodig hebben om te voltooien. Sommigen hebben zelfs gekozen om studenten de mogelijkheid te geven een masteropleiding te voltooien. Zorg ervoor dat u zich inschrijft voor een opleiding die voldoende instructie en minstens 150 cursusuren biedt.

Bij het zoeken naar een online boekhoudkundig diploma is het belang van aandacht voor het CPA examen belangrijk. Het examen, dat wordt gegeven door het American Institute of Certified Public Accountants, zal uw kennis van boekhouding, financieel recht en ethiek grondig testen. Voordat u zich inschrijft om online les te nemen, moet u schooladviseurs vragen of er speciale cursussen zijn die u kunnen helpen bij het voorbereiden van het examen.

Zodra u uw online boekhoudkundige diploma behaalt en het CPA examen doorstuurt, kunt u beginnen met het zoeken naar werk. Veel online programma’s bieden werkplekhulp aan degenen die het nodig hebben.

Selecteer het beste boekhoudprogramma voor u
Afhankelijk van uw huidige werksituatie kunt u kiezen om een ​​diploma in boekhouding te volgen door lessen te volgen of online te nemen. Er zijn veel geaccrediteerde hogescholen en universiteiten die u de mogelijkheid bieden om online een boekhoudkundig diploma te verdienen.

Online cursussen bieden u dezelfde basis en vaardigheden als traditionele klaslokalen, maar u moet gedisciplineerd zijn bij het bestuderen en bewerken van opdrachten in de tijd.

Als u op zoek bent naar een online boekhoudprogramma, houd er rekening mee dat elke staat zijn eigen licentievereisten heeft als u een CPA wilt worden. Hoewel de meeste staten vereisen dat u 150 cursusuren voltooit voordat u het CPA examen kunt afleggen, zijn er nog een paar staten waarvan de eisen niet zo streng zijn.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *